Förspelen

Sjunde och sista omgången är nu färdigspelad och det blev förlust mot Stenunge med 1-3 i matcher. 7-13. 13-11. 0-13. 7-13. Detta innebär att vi parkerar sist i tabellen tyvärr. Vi får se om det blir en fortsättning nästa år.Sjunde och sista omgången spelas på torsdag 13 juni i Slottsskogen. Stenunge står för motståndet och trippellagen denna gång blir Yvonne, Janne och Dennis. Berith, Alf och Bosse. Kriga på nu så kanske vi lämnar jumboplatsen.


Sjätte omgången spelades 2 maj och tyvärr så inkasserades en ny förlust. 1 vinst av fyra tripplar. Resultaten denna gång 5-13, 13-0 och andra laget 0-13, 9-13. Sista omgången spelas torsdagen 13 juni då gäller det att kriga inför seriespelet som är helgen efter. Resultat och tabell nedan.Sjätte omgången av Förspelen spelas på torsdag 2 maj. Matcherna flyttas nu ut till Slottsskogen och då byter det speldag till torsdagar då Korpen spelar på tisdagar. Vi blir då färre på träningen tyvärr. Denna gång möter vi Hällesåker och följande spelare skall spela denna gång. Yvonne, Berith och Alf i en trippel och i den andra Evy, Arne och Dennis. Hoppas nu på bra spel så vi kan lämna jumboplatsen.Femte omgången blev tyvärr en ny förlust. Vi mötte starka Slottsskogen. Denna gång ställde Dennis, Evy och Arne upp i en trippel och Yvonne, Janne och Bosse i den andra. Siffrorna denna gång blev 2-13, 9-12 13-7 7-13. Nu återstår det 2 omgångar på ´Slottsskogsvallen och hoppas vi kan ta första segern när vi kommer utomhus.Fjärde omgången av Förspelen spelades tisdagen 26 mars. Denna gång fick vi med oss två vinster. Det går åt rätt håll. Båda trippellagen tog en vinst och förlorade en match. 9-10 och 12-6 och den andra trippeln 13-3 och 8-12. Det  återstår tre omgångar. En i Majvallen 16 april och de två sista som spelas ute på Slottsskogsvallen men är då tyvärr flyttade till torsdagar som krockar med vår träning. Tabellen ser ni som vanligt nedan.

Fjärde omgången av Förspelen spelas på tisdag 26 mars. Denna gång möter vi De La Boule. Trippellagen denna gång är samma som senast Dennis, Peter och Kent. I det andra laget spelar Bosse, Janne och Yvonne. Vi önskar lagen lycka till.

Tredje omgången av Förspelen spelades tisdag 5 mars. Resultatet blev tyvärr detsamma som senast 3 förluster och en vinst. 5-13. 8-13. 4-13 och så vinst med 13-1. Nu gäller det att tagga upp inför 4e mötet 26 mars då vi möter De la Boule.


Tredje omgången av Förspelen spelas på tisdag 5 mars. Denna gång möter vi Landvetter. Trippellagen denna gång är Dennis, Peter och Kent. I det andra laget spelar Bosse, Janne och Lena. Nu satsar vi hårt på lite vinster och önskar lycka till.


Andra omgången av Förspelen spelades tisdag 13 februari. LBK har inte riktigt tänt till ännu. Denna gång blev det en vinst och 3 förluster i trippelmatcherna. Vi lämnade sistaplatsen och ligger nu sjua. Klättringen har förhoppningsvis börjat. Länken nedan aktuell serie och länken längst ner visar alla möten och vilka klubbar vi möter varje tillfälle


Andra omgången av förspelen äger rum tisdagen 13 februari. Denna gång möter vi Kungsbacka. Trippellagen denna gång är Yvonne, Dennis och Bosse. I andra laget spelar Berith, Alf, Janne. Nu hoppas vi på några vinster och önskar lycka till.


Första omgången av förspelen spelades 23 januari och tyvärr så blev det ingen lyckad start för LBK. 3 jämna trippelmatcher med förlust 10-13.  11-13.  12-13.  och en stor förlust 0-13.  Nästa omgång spelas tisdag 13 februari och Bosse återkommer vilka som blir uttagna. Tabellen nedan länkad från Vallens hemsida som jag hoppas ni kan öppna.