Seriespel

Söndagens seriespel fortsatte med regn blåst och åska. Första mötet mot Åkered 2 vann vi med 3-1 och i andra mötet mot Boulebangers förlorade vi med 1-3. Vi ligger nu på en 3e plats och det får vi anse vara bra då vi gick upp till trean i år. Nya tag till hösten och tabellen finns under 1655

Seriespelet 2024 har Län ett lag till start i Veteran div. 3 då vi gick upp från div 4 förra året. Lördag 8 juni ställde vi upp med Evy, Arne, Dennis, Yvonne, Berith, Alf och Janne i ett regnigt Slottsskogen. Vi fick vi en dålig start mot Vallen med förlust. Nästa möte mot Åkered lag 1 blev det oavgjort för att avsluta med vinst mot Uddevalla. Imorgon söndag fortsätter vi med möte mot Åkered lag 2 och sen serieledande Boulebangers och nu förstärker vi laget med Bosse som är spelsugen.
Aktuell tabell 1655
Distriktseriespelet 2023 har spelats 2 helger. 10-11 juni i Slottskogen & 12-13 augusti i Landvetter. Veteranlaget ligger i division 4 B. Efter första helgen låg vi 1:a i veteranklassen tätt följd av Stenunge som hade samma poäng som oss. När hela serien var färdigspelad så hade vi gått igenom den som obesegrade, 3 poäng före Stenunge. Det betyder att veteranlaget nu går upp till division 3 nästa år. I den öppna klassen där motståndet är lite tuffare ligger vi i division 3. Där gick det inte lika bra, det blev bara en oavgjord match och resten blev förluster. Det resulterade i en sista plats, men det är lägsta divisionen så vi åker inte ur. Nya tag nästa år. I länkarna hittar ni tabellerna.